Waarom ben ik eigenwijs?


Op dit moment bied ik uitsluitend Duitse wijnen aan van het wijngoed A&H Peth. Voor elk wat wils uit het betreffend oorsprongsgebied Rheinhessen - Bermersheim uit de collectie van Andreas & Heinfried Peth. Ik ken de boer, ik ken zijn methodes en zijn wijnen al langer dan 15 jaar. Ik weet precies wat hij doet en waarom hij het doet. Plukken, bewerken, etiketten plakken, inpakken: alles met de hand bijvoorbeeld. En dat resulteert in een constante van kwalitatief hoogwaardige wijnen. 

Wijn en spijs zijn uiteraard onlosmakelijk verbonden, maar de door mij geselecteerde wijnen lenen zich ook perfect om op zichzelf gedronken te worden. Uiteraard wordt het karakter van de wijn versterkt als juiste begeleiding van gerechten. 

Een uitzonderlijk kenmerk van mijn collectie van wijnen is dat de wijn die je gisteren opende, overmorgen nog drinkbaar is mits bewaard met de kurk erop.


De kwaliteit? Daar valt niets op af te dingen. De smaak? Daar kunnen we het over hebben.

Verzendkosten/Betaling

Bij je eerste bestelling reken ik standaard verzendkosten van € 6.75. Voor iedere volgende bestelling vanaf € 50 krijg je van mij een persoonlijke kortingscode voor gratis verzending.

Standaard afrekenen doen we via PayPal.

Woont u < 10 km Klimmen, Zuid-Limburg of wilt de wijn komen ophalen? Dan kunt u de wijn bestellen via het contact formulier.